Sale za konferenciju

Ne postoji bolje i prestižnije mesto na kome možete dočekati vaše najznačajnije goste. Bilo da je veliki ili mali događaj, poslovni ili društveni, zvaničan ili intiman, naš posvećeni tim će se pobrinuti da to bude okupljanje o kome će se kasnije još dugo pričati. 
U okviru hotela nalazi se oko 500 kvadratnih metara prostora koji može biti preoblikovan i namešten onako kako bi najviše odgovarao temi ili konceptu koji je planiran, sve to uz podršku najsavremenijih telekomunikacijskih i audio-vizuelnih sistema. 
Naš prostrani i elegantni foaje takode je pogodan za razlicite vrste prijema i izložbi.

Standardna oprema u svim salama je:
•    LCD projektor
•    Ozvučenje sa mikrofonima
•    Laptop
•    Flip čart
•    Platno
•    24h wi-fi internet konekcija za vaše laptopove
•    Mogućnost potpunog zamračenja
•    Sve sale su klimatizovane

Konferencijska sala ADA

Konferencijska sala Ada, sa ukupnom površinom od 120 m2 je samo jedna od mnogih prostorija kod kojih može da se iskoristi funkcionalnost I lepota. Nalazi se u prizemlju pored lobi bara I restorana. Veoma je pogodna za velike sastanke do 150 osoba. Sa prirodnim svetlom I terasi do nje, savrsena je prostorija za sve vase događaje.

360 VR Tura

Konferencijska sala KOSMAJ

Konferencijska sala Kosmaj, veličine 30 m2 je pogodna za male sastanke do 15 osoba ili neke manje prezentacije. S obzirom da se nalazi u prizemlju, dostupna je za osobe sa invaliditetom I ima prirodno dnevno svetlo.

360 VR Tura

Konferencijska sala KALEMEGDAN

Konferencijska sala Kalemegdan, je jedna od najpopularnijih sala u našem hotelu. Nalazi se na prvom spratu. Ima prirodnu dnevnu svetlost I još jedan dodatni ulaz sa druge strane hotela koji je dostupan I kolima ili manjim kombijima (što je jako pogodno ukoliko imate tehničku opremu ili proizvode koje treba da izložite za prezentaciju).

360 VR Tura

Konferencijska sala KLUB

Konferencijska sala Klub veličine od 150 m2. Moguće je da se podeli u tri različita dela, I veoma je pogodna za treninge gde je podrebno deljenje u grupe. Takodje je pogodna za koktele ili male private večere. Ušuškana je od svih ostalih sala I ima svoju privatnost.

360 VR Tura

Konferencijska sala UŠĆE

Konferencijska sala Ušće se takođe nalazi u prizemlju I ima prirodno dnevno svetlo I direktan izlaz na terasu. U njoj mogu da se organizuju seminari do 120 osoba.

360 VR Tura